24/7 bereikbaar

BEL NU: 06 -19 63 72 05

24/7 bereikbaar

BEL NU: 06 -19 63 72 05

24/7 bereikbaar

Bel nu: 0499 – 39 62 80

Onze missie

Riolering is het mooiste vak van de wereld, maar bij velen onbekend. Het ligt namelijk onder de grond en is onzichtbaar voor de mens. Vrijwel niemand staat er bij stil dat dit een wereld op zich is, met een complexe infrastructuur en steeds geavanceerdere technieken. Er wordt weinig over nagedacht, behalve als het niet werkt, want dan ondervinden we de nadelige gevolgen en een hele hoop nare problemen. De uitdaging voor Van Straten Rioolbeheer is om het systeem zo goed mogelijk werkend te houden, Dat onze klanten met tevredenheid kunnen zeggen dat hun riool in perfecte staat is.

Van Straten Rioolbeheer is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in alle rioolproblemen, zoals een verstopt riool, reinigen van riool, camera-inspecties, renovatie, stankdetectie en relining.
Van Straten Rioolbeheer heeft een uitgebreide kennis van de nieuwste en beste technologieën en apparatuur, waardoor we u (bijna) altijd van uw rioolprobleem af kunnen helpen, zowel binnen- als buitenshuis. Wij zijn met onze rioolservice werkzaam in de regio Noord-Brabant waaronder Boxtel, Liempde, Lennisheuvel, Sint-Michielsgestel, Schijndel, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Best, Oirschot,

Waarom kiezen voor ons!

Onze service

Wij bieden een breed pakket aan diensten. Waaronder het verhelpen van alle voorkomende problemen aan uw rioolstelsel. Wij pakken het probleem aan, zoeken de oorzaak en komen met een gerichte oplossing.
Met onze verschillende technieken en nieuwste apparatuur vinden wij voor u van A tot Z een passende oplossing.
Wij staan 24/7 voor u klaar, Snel en vakkundig.

Bel ons direct

Wij lossen uw riool problemen op!

Bel direct: 0499 – 39 62 80