24/7 Bereikbaar

Bel nu: 0499 – 39 62 80

24/7 bereikbaar

Bel nu; 06 19 63 72 05

Stankdetectie

Stankoverlast door een lekkend riool is een bijzonder vervelend probleem. Door rioolstank te detecteren kunnen wij hier snel een eind aan maken. Vaak is de stank alweer verdwenen zodra wij ter plekke zijn.

Wat gebeurt erbij stankdetectie?

Wanneer u stankoverlast heeft vanuit de riolering is de oorzaak voor u soms lastig te achterhalen. Wij kunnen stankoverlast door middel van stankdetectie snel en effectief voor u oplossen. Eén van de middelen wij regelmatig inzetten is rookdetectie. Wij maken hierbij gebruik van een rookgenerator. Door de rookgenerator wordt het rioolstelsel gevuld met een speciale milieuvriendelijke rookvloeistof. Bij een normaal werkende riolering zou de rook enkel bij ontluchting (dak) zichtbaar mogen zijn.

Is de rook ergens anders te zien, dan weten wij gelijk dat er een lek in het rioolstelsel zit. Door dit lek komt ook de rioollucht in uw huis.

Wij gaan verder op onderzoek uit of we de precieze locatie van het lek kunnen achterhalen. We gaan op zoek naar de passende oplossing om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zodat u weer met een rioolstelsel zit wat in orde is.
http://rioolbeheervanstraten.nl/contact

Problemen? Bel ons!

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op