Ontstoppen

Een verstopping is altijd vervelend en lastig. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende verstoppingen zoals; Wc, keuken, badkamer, wasmachine, cv ketel maar ook voor hemelwaterafvoeren. Wij lossen dit vakkundig en snel op!

Lees verder

Reinigen

Rioolstelsels hebben de vervelende eigenschap na verloop van tijd vervuild te raken. Door deze vervuiling zal het water gehinderd worden en neemt de kans op rioolverstoppingen toe. Met reinigen blijft u de problemen voor.

Lees verder

Aanleg, Vernieuwen

Een riool aanleggen is een taak die het beste uitgevoerd kan worden door een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet u zeker dat er geen fouten worden gemaakt bij de aanleg. Wanneer de riolering op de juiste wijze is aangelegd, verloopt de doorstroming van het afvalwater optimaal. Dit voorkomt verstoppingen in de toekomst.

Lees verder

Renovatie

Riool kapot? En u kunt er niet bij komen om het traditioneel te vervangen? Dan hebben wij de perfecte oplossing , Zonder hak/breekwerk kunnen wij uw oude riolering weer als nieuw maken. Dit gebeurt middels  kous relining, deel renovatie methode. Dit kan binnen 1 dag gerealiseerd worden.

Lees verder

Onderhoud

Er kunnen zich dan ook allerlei rioolproblemen voordoen, zoals een verstopping, een lekkage, leidingbreuk en een rioollucht of een dakgoot vol bladeren waarvan een defect riool de oorzaak kan zijn. U kunt met een goed beheer ook problemen voor zijn.

Lees verder

Inspectie

Wilt u weten hoe de staat van uw riolering is? Met onze gespecialiseerde apparatuur kunnen wij uw rioolstelsel volledig in kaart brengen. Aan de hand van de camera inspectie kunnen wij een passende aanbieding verzorgen.

Lees verder

Dakgoten reinigen

Een dakgoot  veroorzaakt vaak problemen in een riool stelsel. Dit betekent ook dat deze goed en op tijd onderhouden dient te worden. Op deze manier voorkomt u dat de riolering verstopt raakt door bladeren . Wij raden u aan om ook voor dakgoten preventief onderhoud te laten plegen.

Lees verder

Stankdetectie

Stankoverlast is erg vervelend. Door de rioollucht kunt u hoofdpijn krijgen, maar het geeft ook gewoon een onfris gevoel.  Daarom is het belangrijk dat u de oorzaak laat aanpakken.

Lees verder

Straatkolken/ Trottoir kolken

Een grote hoeveelheid regen moet afgevoerd worden en zou voor problemen kunnen zorgen. Een goed werkende straatkolk of trottoirkolk is van belang. Doordat het regenwater of afvalwater direct moet wegstromen is het belangrijk om vuilophopingen die in de roosters ontstaan te verhelpen.

Lees verder

24 uur

BEREIKBAAR

BEL NU: 06 – 19 63 72 05

Problemen? Bel ons!

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op